Sådan konfigureres VPN for angivne Wi-Fi-netværk

Hvis du jævnligt forbinder din enhed til et bestemt trådløst netværk, kan du forudkonfigurere indstillingerne for VPN for dette netværk.

Sådan konfigureres VPN valgte Wi-Fi-netværk:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Menu
  3. Vælg IndstillingerSmart beskyttelse.
  4. Skift skifteknappen til Til. Du vil derefter blive bedt om at acceptere Erklæring om smart beskyttelse.
  5. Læs erklæringen og, hvis du accepterer betingelserne for databehandling for Smart beskyttelse funktionalitet, klik Acceptér.

Hvis du accepterer vilkårene i erklæringen, skal du klikke på Afvis. I dette tilfælde vil Smart beskyttelse funktionskonfiguration ikke være tilgængelig.

6. Klik på knappen Indstillinger.

Dette åbner vinduet Smart beskyttelse.

7. Klik på knappen Kendte wi-fi-netværk.

Dette åbner vinduet Administrer Wi-Fi-netværk. Wi-Fi-netværk, som du tilsluttede tidligere vises i dette vindue. Hvis du ikke har tilsluttet WiFi-netværk, er denne liste tom.

8. Vælg det trådløse netværk, som du vil konfigurere VPN-indstillinger for.
  9. Klik på knappen Rediger.

Dette åbner vinduet Administrer Wi-Fi-netværk.

10. I sektionen Handling ved forbindelse til wi-fi-netværket "$NetworkName" skal du vælge en handling for dette netværk:
    • Ikke angivet. Når du forbinder en enhed til et trådløst netværk, anvender programmet generelle indstillinger for trådløse netværk.
    • Aktivér VPN. Når du forbinder en enhed til et trådløst netværk, opretter programmet en sikker forbindelse.
    • Ignorer. Når du forbinder en enhed til et trådløst netværk, opretter programmet ikke en sikker forbindelse.
  11. Klik på knappen Gem.

Når Smart beskyttelse er deaktiveret, vil overførslen og behandlingen af data, der kræves til denne funktionalitet, blive stoppet.